D'TRIM OBESITY SOLUTION : CEPAT BERKESAN KURUS DALAM 5 HARI

11:34

..Picture nihh, stock honey punye...Sesape nk borong pun welcome
..Open for dropship, whatsapp @ 012-6521846


 Hanya yang ORIGINAL, only www.d-trim.com ( D'TRIM ORIGINAL )

JAUHI DARI MENBELI BARANGAN TIRUAN.




D'TRIM OBESITY SOLUTIONS : PENYELESAI MASALAH KEGEMUKAN DAN LEBIHAN BERAT BADAN DALAM HANYA 5 HARI!!!

KELEBIHAN UTAMA D'TRIM OBESITY SOLUTION :

  • Bertindak secara efektif, membakar lemak lebihan, mengurangkan selera makan dan meningkatkan tenaga.
  • Pengambilan produk ini harus bersama-sama dengan diet yang seimbang dan program senaman untuk hasil yang berkesan secara sihat.
  • Dinasihatkan minum banyak air kosong dan amalkan memakan buah-buahan.
  • Setiap kapsul adalah hasil penemuan dari tumbuh-tumbuhan semulajadi dan selamat.
  • Tiada kesan sampingan dan cirit-birit.
  • Tiada bahan tiruan atau bahan tambahan. 100% bahan semula jadi.



Bahan Dalam D'TRIM OBESITY SOLUTION :
  • Mannitol
  • Grape Juice Powder
  • Blueberry Juice Powder
  • Inulin. Garcinia Cambogia 
  • Guarana Extract
  • Bitter Orange Extract and 
  • Alfalfa Extract



CARA PENGAMBILAN :

30 biji kapsul dalam 1 botol utk 30 hari pengambilan.



1 biji sblm sarapan pagi.

If gastrik ambil 1 biji slps sarapan.

-------------------



PANTANG LARANG :



HARUS hindarkan... Air Sejuk , Kopi , Teh , Susu , Air Kelapa , Nescafe .. Air Sejuk / Ais boleh menyebabkan lemak-lemak akan menjadi Beku & Berkumpul Malah memang susah nak nampak HASIL / KESAN PENGGUNAAN D'TRIM.

-------------------



Rumusan ekstrak dari buah2an dan tumbuhan semulajadi. Tiada kesan sampingan. Langsing dgn sihat & lawas pembuangan. Tiada cirit



KEISTIMEWAAN #DTRIM:



1 - 7 Hari: -

* Otot-otot mula melembut

* Lemak badan mula terbakar

* Tingkat keyakinan untuk menurunkan berat badan.



7 - 15 Hari:-

* Lemak badan terbakar dengan banyak.

* Berat badan mula turun.

* Pengurangan saiz di pinggang, perut dan bahagian punggung.



1 Bulan:-

* Bentuk badan dan kulit kelihatan menawan dan menarik.

* Badan jadi langsing dan nampak "sexy".

* Berat badan turun dengan ketara.







Peringatan:


Produk D'Trim yang ORIGINAL mesti ada ciri-ciri seperti berikut:

1. Sticker diatas tutup botol mesti tertulis..www.d-trim.com.
2. Mempunyai nombor 12 digit yang boleh didapati apabila anda mengores 'anti-fake code' pada sticker diatas.
3. Nombor 12 digit tadi boleh disahkan keasliannya di website www.d-trim.com.


Jika anda membeli produk Dtrim dan tidak mempunyai ciri-ciri sepert diatas, itu adalah D'Trim TIRUAN.
Marilah kita war2kan agar semua pengguna tidak tertipu.


Hati-hati dengan D'Trim tiruan..

Terlalu banyak dipasaran sekarang hingga ramai yg terkena. Jangan terpengaruh dgn tawaran harga yg murah tapi sebenarnya tiruan dan tidak berkesan..
Pastikan dipelekat atas tutup botol tercatat: www.d-trim.com.


Bukan nak bermegah2 dgn sambutan yg diberikan oleh pengguna2..tapi nak ucapkan terima kasih diatas sokongan uolls.
Pasaran dgn sendirinya menentukan mana Dtrim yg original. 
Telah terbukti bahawasanya www.d-trim.com adalah web yang sah.



( CLICK TULISAN MERAH UTK TENGOK SENDIRI STOCK HONEY, OR VIDEO DI BAWAH.. )


..Video nihh, stock honey punye...Sesape nk borong pun welcome
..Open for dropship, whatsapp @ 012-6521846


JOM KITA TENGOK SEMUA TESTIMONI_TESTIMONI CUSTOMERS.






Ini testimoni dari customer honey sendiri, jangan jealous keyy..


Happy customer ni sebab dapat order dengan keLajuan yg amat pastas, JUTAAN terima kasih juga di atas usaha ikhlas abg2 Poslaju.



Lelaki pun makan D'trim ye, tkde masalah.

Lost 6kg sebulan, Best sangat result!

Awww..








Perubahan dalam tempoh 2 minggu, nampak sangat ketara.

Hanya 2 minggu, loss 4kg.

Sebulan hilang 9kg hanya dengan D'trim?






☏whatsapp/sms 012-652 1846 / 017-328 6796
#OFFER TANPA HENTI dari honey !!

Offer D'trim Obesity SolutionOffer baekk punye, NON-STOP !!!!!!!

Ponn..Ponn..Poonn.. PM PM for best Price


FREE POSTAGE - POSLAJU NATIONAL COURIER
(NORMAL RETAILS PRICE) ; RM55 (SM) ; RM58 (SS)

note; nk urgent ?

bule payment sblum kul3 ptg so honey poslajukn sameday gak, esuk dh bule dpt!


CMN NAK DAPTKAN ??

SENANG AJE.... UOLLS LEH SMS / WHATSAPP HONEY 012-652 1846 / 017-328 6796 & DETAILS AKN DIBERIKAN ye..



Nak Order ? 

Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:
514392513633
8003063175
Lovely Honey Enterprise
Lovely Honey Enterprise
Selepas pembayaran, sila Berikan Sip Pembayaran (SNAP PICTURE / SCREEN SHORT) Bersama Details di Bawah bagi memudahkan kami unt mebuat Semakan.. Sila Whatsapp ke 012-652 1846 / 017-328 6796 :

  • Nama : 
  • Alamat : 
  • Hp No :
  • Nama Product & Quantity :
  • Pic Transfer :

Sis akan menerima tracking kod dari Honey selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi  kami untuk bantuan. (SMS / Whtsapp Sahaja!) Sis boleh semak tracking kod di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


You Might Also Like

7 comments

  1. Hi,

    Nak Tanya.. I ada beli a bottle of dtrim but the table colour is light pink and dark pink...

    I am not sure if it is fake or ori???

    In pictures the tables look orange in colour.

    Pls advise

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppp..latest update by dtrim HQ is the new PINK CAPSULE
      refer dtrim HQ update on SEPT 2016.. honey akan upload new post reg this new update soon..

      Delete
  2. Hi
    D'trim ni ada x side effect yang x bagus?
    And umur berapa boleh makan pill ni?

    ReplyDelete
  3. Hi
    Bahaya x kalau remaja makan pill ni?
    Adik saya 14 tahun, dia gemuk sangat jadi saya ingat nak belikan ni untuk dia

    ReplyDelete
  4. Tak tau klo ada dtrim yg pakej baru. Yg d beli capsulenya putih dan pink dan website utk mencheck codenya d-trim2013.com. Fake ke tau apa?

    ReplyDelete
  5. Hello. Dtrim ni memang kena ambil awal pagi ke? Kalau sebelah tengahari atau malam boleh juga?

    ReplyDelete
  6. Kalau ada masalah jantung ada maslah tak ambik ubat ni

    ReplyDelete

recent posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/lovelyhoneybeautyshop/#

Flickr Images