GLUTACAPS™ : TESTIMONI

12:14


v v v v v ( click tulisan ) v v v v v 


^ ^ ^ ^ ^ ( click tulisan ) ^ ^ ^ ^ ^ 

..Picture nihh, stock honey punye...Sesape nk borong pun welcome
..Open for dropship, whatsapp @ 012-6521846

oppss... STOP!! 
STOPP for UPDATE JAPP !!!
..................


Skrg GLUTACAPS® dah berwajah baru..edisi istimewa GLUTACAPS® Blister... klu uols x rembat mmg rugi. sbb y baru ada additional formula...lebih berkesan.
++ jom whatsapp Honey sekarang ( +60126521846 ).. Honey bagi consult awak semua sampai jadi putih.

TESTIMONI GLUTACAPS™.

"kak dah 3 org tegur saya kurus lepas makan glutacaps ni.. sebab memang rasa kenyang je sepanjang hari.. dan yg paling sy suka kulit makin berseri putih satu badan and dia bukan putih pucat tau, dia putih pinkish.. semua kawan tegur..hepy je nk pakai baju raya sambil muka baru ni"

- petikan terbaik testimoni GlutaCaps setakat ni, terus viral katanya.




Apakah Kandungan GLUTACAPS™ yg mujarab sangat ?

SETIAP KAPSUL GLUTACAPS MENGANDUNGI :
** 350mg PURE L-GLUTATHIONE
** 50mg HYALURONIC ACID @ AHA

** 100mg VITAMIN C 



YANG PALING PENTING, PASTIKAN ORIGINAL...

SEMUA PACKEGING BARU DENGAN BOXES...

STOCK PALING LATEST DGN HONEY, ADA STIKER HOLOGRAM KKM...




Perhatian!!!.. new pack.. untuk pengetahuan semua pelanggan GLUTACAPS™ telah bertukar wajah dengan memasukkan ciri2 elak tiruan seperti tulisan di kapsul yang sangat rare.. dan juga penutup yg lebih exclusive.. & ADA STIKER HOLOGRAM KKM KAT KOTAK !



( CLICK TULISAN MERAH UTK TENGOK SENDIRI STOCK HONEY, OR VIDEO DI BAWAH.. )




BETUL TAK HONEY CAKAP ORIGINAL...

SEMUA PACKEGING BARU DENGAN BOXES...

STOCK PALING LATEST DGN HONEY, ADA STIKER HOLOGRAM KKM...




Kehebatan Glutacaps terbukti berkesan dlm 15 jam.



Terbukti kesan seawal 3 hari




Merawat pigmentasi.. kesan parut..melasma dan mercerahkan kulit



dulu sy hitam makeup je lebih.. tp lepas mkn glutacaps kulit x pakai makr up pun nampak natural putih.


Jom refresh Cara Pengambilan GlutaCaps yg dicadangkan.

CARA  PENGAMBILAN GLUTACAPS YANG DISARANKAN :


- Ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7 hari pertama

- Selepas itu teruskan dengan makan 1 biji pagi dan 1 biji malam

- Ambil glutacaps sebaiknya 20 minit sebelum makan

- Minum air masak / suam dengan banyak untuk menyahtoksin selain memastikan setiap nutrien diserap oleh badan dengan lebih optima

- Tiada pantang cuma kurangkan minuman berkafein, bersusu dan bergula

- Boleh diambil ibu mengandung 6 bulan keatas serta ibu yang menyusui bayi

- Boleh diambil seawal usia  15 tahun keatas. 



** Pesakit kanser, berpenyakit kronik (jantung/diabetes/buah pinggang) dilarang ambil.

** Wanita yang mengamalkan pil perancang, suntikan pencegahan kehamilan atau IUD juga dilarang mengambil glutacaps.










Testimoni selepas 3 hari je guna, macam tak percaya.






Kulit putih2 pink.. abg laki2 pun bole tau putih.. bole beli utk husband2 awak dkt luar sana ya.





Parut Chicken Pox pun boleh hilang.

 
 

Hampir 200k botol terjual.. testimoni paling banyak dalam sejarah.. peratus kejayaan pelanggan 90% berpuas hati.. lulus kementerian kesihatan malaysia" ‪#‎glutacaps‬ mmg awesome. 

 



Pastikan yg original:
1. Hologram meditag kkm
2. No kkm MAL15065008NC

3. Kapsul bertulis glutacaps  Penutup silver





Nah tengok lagi testimoni..


Dulu kulit kusam.. skrg cun melecun.


Putih kemerah merahan penangan glutacaps!


Skrg org puji2 kulit putih makin berseri.


Putih satu badan penangan glutacaps


Kukit jadi licin sbb liang pori dh start kecil.. parut2 jerawat semua dh kurang.



Putih abiss muka lepas makan glutacaps.. putih kemerah merahan jadinya muka.




☏whatsapp/sms 012-652 1846 / 017-328 6796
#OFFER TANPA HENTI dari honey !!

Offer GlutaCapsOffer baekk punye, NON-STOP !!!!!!!

Ponn..Ponn..Poonn.. PM PM for best Price


FREE POSTAGE - POSLAJU NATIONAL COURIER
(PROMOSI MERDEKA 2015) ; RM120 (SM) ; RM125 (SS)

note; nk urgent ?

bule payment sblum kul3 ptg so honey poslajukn sameday gak, esuk dh bule dpt!


CMN NAK DAPTKAN ??

SENANG AJE.... UOLLS LEH SMS / WHATSAPP HONEY 012-652 1846 / 017-328 6796 & DETAILS AKN DIBERIKAN ye..

Nak Order ? 

Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:
514392513633
8003063175
Lovely Honey Enterprise
Lovely Honey Enterprise
Selepas pembayaran, sila Berikan Sip Pembayaran (SNAP PICTURE / SCREEN SHORT) Bersama Details di Bawah bagi memudahkan kami unt mebuat Semakan.. Sila Whatsapp ke 012-652 1846 / 017-328 6796 :

  • Nama : 
  • Alamat : 
  • Hp No :
  • Nama Product & Quantity :
  • Pic Transfer :

Sis akan menerima tracking kod dari Honey selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi  kami untuk bantuan. (SMS / Whtsapp Sahaja!) Sis boleh semak tracking kod di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.


You Might Also Like

0 comments

recent posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/lovelyhoneybeautyshop/#

Flickr Images